Cazan de fierbere si pasteurizare- 90 litri

2.600 EUR

Cazanele de fierbere , sterilizare si pasteurizare pot fi folosite pentru preparat tocane,supe, jumari, carne fiarta, specialitati din carne,dulceata, gem, marmelada, zacusca, suc de rosii, bullion, ketchup,saramura, pentru prelucrarea cărnii , a legumelor si fructelor , în fabricile alimentare, bucătării si în industria cosmetică sau farmaceutică.
Pasteurizarea este o metodă de prelungire a termenului de valabilitate al alimentelor , protejându-le astfel de deteriorarea prea rapidă. Este folosit în special pentru conservarea dulcetii, gemurilor, conservelor de sezon, dar și a supelor și a cărnii fierte. Utilizarea temperaturilor ridicate determină distrugerea microorganismelor patogene , iar activitatea enzimelor care accelerează descompunerea legumelor și fructelor este, de asemenea, limitată. Drept urmare , obținem conserve care pot fi depozitate cel puțin câteva luni.
Gama de temperatura este de la 60 ° C la 200 ° C, dar datorită proprietăților glicerinei, setările de temperatură nu trebuie să depășească 150 ° C.
CARACTERISTICI :
Manta dublă cu glicerină de înaltă calitate ca mediu de transfer al caldurii
Integral din INOX
Prezenta glicerinei impiedica arderea alimentelor.
Capacitate : 90 litri
Cantitate glicerina : 43 kg
Putere : 8 KW, 400V
Temperatura recomandata: max.150 grade
Termostat manual pentru reglarea temperturii
Dotat cu roti pentru deplasare ( 3 roti dintre care 2 sunt cu frana ) si robinet de evacuare
Dimensiuni exterioare :
Diametrul : 540 mm
Inaltime : 860 mm
Dimensiuni interioare :
Diametrul : 480 mm
Inaltime: 530 mm
Optional : cos cu manere, in care se introduc bucatile de carne /organe, borcanele cu dulceata/gem, zacusca si sticlele cu suc , nectar, etc. in vederea pasteurizarii.
Alte variante cazane : 120, 150, 200, 300, 400 litri
PRETUL NU INCLUDE TVA !!!
Tip: Alte echipamente


Anuntul Cazan de fierbere si pasteurizare- 90 litri este adaugat de pe LaJumate.ro.